Agenda

Stichting Lof zet ook in 2019 haar missie voort: het faciliteren van topvrouwen om elkaar te leren en om de volgende generatie actief te helpen succesvol te worden. Hieronder vindt u een overzicht van events die wij in dit kader organiseren.

Genootschap voor de klas

8 maart is het Internationale Vrouwendag, een belangrijke dag dat Stichting Lof in samenwerking met TopFem traditiegetrouw viert met storytelling.

Next Generation Event

Begin september vindt het Next Generation Event plaats. Dit programma vormt de aftrap van het mentorprogramma van Stichting Lof en TopFem.

Mentor-mentee programma

In dit programma worden jonge, ambitieuze studenten en young professionals gekoppeld aan een ervaren mentor om ze wegwijs te maken in het bedrijfsleven. De mentor fungeert als rolmodel voor deze dames om ze meer vertrouwen in het vervolgen van hun ambities te geven.